Chianti

Welcome to

Chianti

BAR · CUCINA · VINO · SALUMI

/

Discover

Our Story

CHIANTI este un loc cu adevărat culinar. Localul este amplasat cu succes chiar în centrul istoric al oraşului, într-o clădire ce datează din anul 1912 şi reprezintă un complex de săli-restaurant, o terasă într-o curte veche, bar şi o prăvălie de vinuri. Cu peste un secol în urmă, în locul restaurantului era amplasată o şcoală pedagogică, trei magazine şi o frizerie. În prezent, aici, de regulă, iubesc să se odihnească reprezentanţii lumii mondene şi oaspeţii străini ai capitalei. Mâncarea gustoasă, proaspătă şi atmosfera plăcută sunt constantele localului. Este locul pe care neapărat trebuie să-l vizitezi când te afli în capitală.

Contact us

/

The Personal Statement is one of the most important parts of applying for college admission

It’s a great opportunity to write about your thoughts and aspirations for yourself, your future and where you hope to go in life. Every high school student should at termpapers world least take this badly. Here are a few things that will help you create a personal statement which will stand out and Provide you the maximum benefit:

Using an article helper is a great way to take some of this load off of your shoulders, if you are struggling your article is worded. This is not necessarily the situation, although most people who are currently looking for essay assistance do not like to think they can write their own essays. An article helper can make writing a composition so much simpler and the paper writing service benefits are endless. An essay assistant can be found by you .

Discover Menu

Elegant

Restaurant

Delicious diversity

APP_8134

Discover

Menu

Restaurantul clasic italian impresionează, întâi de toate, prin servirea impecabilă a bucatelor şi prin prospeţimea lor. Nu în zadar în meniu doar pizza este prezentată în peste 10 feluri. Este imposibil să rezişti în faţa aromei de ricotta şi a sosului de trufe, a pancettei, a brânzei de capră şi condimentelor, răspândită dintr-un adevărat cuptor pe lemne. Acest loc este iubit îndeosebi de oaspeţii din străinătate, iată de ce în meniu poate fi descoperită bucătăria mediteraneană, cea japoneză şi cea tradiţional-moldovenească într-o prezentare modernă. Formatul restaurantului permite organizarea atât a întâlnirilor de afaceri pe timp de zi, cât şi a reuniunilor de familie într-o atmosferă confortabilă pe timp de seară cu degustare de vinuri şi bucatelor de top.

View The Full Menu

Feel the Vibe

Crazy

Bar


From dusk till dawn

Feel

The Vibe

Să laşi deoparte toate treburile, greutatea problemelor şi să savurezi seara… Cu un pahar de Aperol-Prosecco, în ritmurile plăcute ale DJ-ilor invitaţi şi într-o companie bună. Înseşi atmosfera, fără cuvinte în plus, spune multe. Barmanii binevoitori vor susţine mereu conversaţia. Vastul meniu de bar, meniul de narghilea şi lista de vinuri vor deveni o completare a întâlnirii. În weekenduri şi în timpul pre-partyurilor, aici au loc cele mai bune petreceri din oraş.

Party Photos

Green Garden

Refreshing

Terrace

April–November

/

Green

Garden

În perioada caldă a anului, oaspeţii nimeresc la înverzita terasă de vară CHIANTI. Aici totul este la modă şi confortabil, supunându-se logicii spaţialităţii de cameră, dar, în acelaşi timp, de spaţiu deschis. La terasă este mereu plăcut să sărbătoreşti multitudinea evenimentelor de familie, să te relaxezi într-o companie plăcută în zilele toride sau, de ce nu, să soluţionezi câteva întrebări de afaceri. De asemenea, din aprilie până în octombrie, este deschisă camera pentru copii care reprezintă un avantaj complementar terasei.

View The Full Menu

/

Discover Italian Wine

Exquisite

Shop

Discover

Wine

Persistenţa este un semn de măiestrie. Pornind de la dorinţa constantă de evoluţie, am deschis uşile magazinului nostru, un loc unde puteţi găsi o varietate de vinuri franţuzeşti şi italiene de marcă, rare şi deja îndrăgite, inclusiv pentru cadou. Gama de produse în magazin creşte în mod constant. Aruncaţi o privire şi convingeţi-vă singuri.

PRICE LIST

wine_2656481b

Do a little research and ask write my paper for help.

Discover

Wine

Persistenţa este un semn de măiestrie. Pornind de la dorinţa constantă de evoluţie, am deschis uşile magazinului nostru, un loc unde puteţi găsi o varietate de vinuri franţuzeşti şi italiene de marcă, rare şi deja îndrăgite, inclusiv pentru cadou. Gama de produse în magazin creşte în mod constant. Aruncaţi o privire şi convingeţi-vă singuri.

PRICE LIST

wine_2656481b

+ There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.